image004

 

 

 

Lippujen ennakkomyynti:

Lipputoimisto.fi

 

Toiveet ja terveiset tänne:

ollinieminen2@gmail.com

 

 

Uutisia

 

Kanadassa käytiin

Kauhava Big Band vieraili taas Pohjois-Amerikassa. Tällä kertaa matka suuntautui Torontoon, missä lauantaina 30.6.2018 oli kaksi esiintymistä Tyndale Universityn kappelissa. Kappeli on suuri pienemmän kirkon kokoinen tila, jossa on erinomainen akustiikka. Big bandin on siellä helppo soittaa ja sitä edesauttoi vielä laadukas äänentoisto. Kanadan suomalaisille ja siellä syntyneille suomalaistaustaisille kuuntelijoille soitettiin sekä suomalaista että kansainvälistä musiikkia eri aikakausilta. Arvostelut lehdissä olivat hyvät ja ja erityisesti kiiteltiin orkesterin mainioita solisteja Susanna Erkinheimoa, Mariam Sandhua ja Juha Hautaluomaa.

 

Kesällä Kanadaan

Kauhava Big Band on kolmikymmenvuotisen toimintansa aikana käynyt Pohjois-Amerikassa useita kertoja. Konsertteja on soitettu Torontossa, Thunder Bayssa, Floridassa, Oregonissa ja Vancouverissa. Seuraava matka suuntautuu taas Torontoon. Lähtö on 28.6.2018. Seuraavassa viikonvaihteessa on yksi isompi konsertti ja kaksi pienempää keikkaa. Konserttien jälkeen katsellaan muutamia päiviä paikkoja ja palataan loppuviikolla takaisin. Solisteina tällä matkalla ovat Susanna Erkinheimo, Mariam Sandhu ja Juha Hautaluoma. Ohjelmassa on suomalaista musiikkia siirtolaisille ja siirtolaisten jälkeläisille.

Edellisellä Toronton matkalla 1990-luvun alkupuolella mukana olivat myös tanssitytöt. Tästä kokoonpanosta on vielä muutamia soittajia mukana tulevallakin matkalla.

 

Kyösti Mäkimattila Kauhava Big Bandin solistina

 

Kauhava Big Band Unohtumattomat

Seinäjoki-sali, Seinäjoki su, 15.04.2018

Kyösti Mäkimattila esiintyi Kauhava Big Bandin pääsolistina Unohtumattomat -konsertissa. Mukana olivat myös Mariam Sandhu ja Susanna Erkinheimo. Yhdessä 50-luvun mallin mukaisen taustaorkesterin kanssa solistit palasivat suomalaisten rakastamien Virran ja Monosen klassikoiden tunnelmiin ja tunteisiin.

Kuten tiedämme, Kyösti Mäkimattila lauloi itsensä koko kansan sydämiin vuonna 2013 Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Se, mikä tekee hänestä erityisen poikkeuksellisen tangokuninkaallisten joukossa, on hänen runotaiteensa. Pitkillä keikkamatkoilla, synkkinä öinä, talven tuiskuissa on pienille paperilapuille tai kännykän muistiin syntynyt suomalaisesta tangosta tuttua kaipuuta pois jonnekin aavan meren tuolle puolen tai kotiin rakkaiden luo – lämmintä huumoriakin. Näistä kuultiin näytteitä kappaleiden välillä.

Esiintymislavalla Mäkimattilasta huokuu karisma – tuo tyylikäs olemus, hänen kykynsä kohdata yleisö ja loppuun mietitty lavadesigninsa viehättävät. Kyösti on omistautunut vahvasti retrolinjalle ja etsii alati musiikin helmiä. Hän on edustava 50-luvun fani, tyylikäs ja vahva tulkitsija sekä sanavalmis viihteen ammattilainen.

Esikuvakseen Kyösti mainitseekin mm. Olavi Virran ja Unto Monosen. Kyöstin mielimusiikki huokuu nostalgiaa ja sisältää evergreenejä.


Kevään Marilyn-konsertit päättyivät

Marilyn-konsertit on soitettu ainakin tämän kevään osalta. Syksyllä aloitettua ohjelmaa esitettiin Seinäjoella, Laihialla, Ylivieskassa, Härmän kuntokeskuksessa ja Kauhajoella. Palaute oli positiivista, paikoin ylistävääkin, joten konsertteja voidaan jatkaa syksyllä, jos sopivia saleja löytyy.

 

Alla olevassa linkissä pieni tunnelmapala Kauhajoelta. Susanna Erkinheimo esittää Idols-bravuurinsa

 

Power Of Love >>>>