< Takaisin

 

 

 

 

 

 

 

 

Kauhava Big Band

 

 Tähtisumua

 Just Jazz & Swing

 

        Artie Shaw

        Ted Heath

        Count Basie

        Frank Sinatra

        Billie Holiday

        Duke Ellington

        Ella Fitzgerald

 

Solistit

       Juha Hautaluoma

       Heidi Kurtti

 

 

 

 

Heidi Kurtti

 

Juha Hautaluoma

 

 

Kunnon swingiä ja – uusia solisteja

 

Kauhava Big Bandin uusi teemakonsertti Tähtisumua, Just Jazz & Swing vie kuulijansa vastustamattomasti keskelle 1930- ja 40-lukujen big band -orkesterien kulta-aikaa.

 

Mielikuvissaan kuulija pääsee hienoihin salonkeihin ja konserttisaleihin, joiden kristallikruunujen alle tultiin frakkiin ja silkkiin pukeutuneena kuuntelemaan suurten orkestereiden swing-musiikkia.

 

Kauhava Big Bandin toiminnan päätavoitteena on ollut esittää juuri tuota upeaa 30- ja 40-luvun ohjelmistoa mahdollisimman tarkasti niin kuin se aikanaan esitettiin. Sittemmin orkesterin repertoaari on laajentunut, mutta swing on yhä yhteinen nimittäjä. Konserttien teemoina ovat olleet mm. Glenn Miller, Olavi Virta, Unto Mononen, Elvis Presley sekä sota-ajan musiikkiin keskittyvä Kielon jäähyväiset.

Tähtisumua-konsertin teemoina ovat nyt swing-musiikin suuret nimet, kuten Ted Heath, Artie Shaw, Ella Fitzgerald, Count Basie, Billie Holiday, Duke Ellingon ja Frank Sinatra.

Nyt kuullaan myös kahta uutta solistia. Seinäjokelainen Heidi Kurtti tulkitsee Ella Fitzgeraldin ja Billie Holidayn tuotantoa ja legendaarisena Frank Sinatrana esiintyy Juha Hautaluoma Seinäjoelta. Orkesterin kapellimestarina toimii Jukka Lumme. Orkesterinjohtajien ja tähtien persoonallisuuksiin ja kulissien takaisiin tapahtumiin keskittyvillä tarinoilla konsertin kehystää tuttuun tapaansa Irma Nieminen

Juha Hautaluoma & Kauhava Big Band ”New York, New York”